Η HellasCom και το ηλεκτρονικό κατάστημα LinkShop.GR MikroTik Distributor στην Ελλάδα απο το 2001! και στην συνέχεια ως το πρώτο MikroTik Training Center στην Ελλάδα απο το 2011 , βρίσκεται πάντα δίπλα στους μεταπωλητές – εγκαταστάτες και τελικούς πελάτες, στο χώρο της ενσύρματης και ασύρματης IP τεχνολογίας, με πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων , έχει  την δυνατότητα πιστοποιημένων σεμιναρίων εκπαίδευσης πάνω στα προιόντα & τις εφαρμογές ΜikroTik.

Τα σεμινάρια πλέον διοργανώνονται σε χώρο της εταιρίας μας, με εισηγητές τον Σταύρο ΜαραγκουδάκηΕλευθέριο Λιοδάκη & Παναγιώτη Θεοχάρη οι οποίοι διαθέτουν πολυετή  εμπειρία  στο χώρο των τηλεπικοινωνιών  και δικτύων και είναι πιστοποιημένοι   MikroTik Certified Trainer

Γίνε τώρα και συ πιστοποιημένος MikroTik Certified Consultant στο MikroTik Training Center

Αναλαμβάνουμε επίσης 

 • Διοργάνωση σεμιναρίων σε όσους  επιθυμούν  να ανανεώσουν την MikroTik πιστοποίηση τους που πιθανόν έχει  λήξει ή πρόκειται να λήξει σύντομα, με ειδικές τιμές ανανέωσης.
 • Διοργάνωση προσωπικών σεμιναρίων για την  εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρίας σας ,  στο χώρο σας ή στον χώρο μας.
 • Διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων βάση τον αναγκών σας με ή χωρίς πιστοποίηση από την MikroTik.

Τέλος σε συνέχεια των παραπάνω, σας παρέχουμε την δυνατότητα να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για όλα τα MikroTik σεμινάρια που διοργανώνουμε στις ημερομηνίες που επιθυμείτε και πάντα κατόπιν των αναγκών σας.

Για τους συνεργάτες χονδρικής, τεχνικούς και επαγγελματίες προσφέρονται ειδικές τιμές εκπτώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικά με την περιγραφή εκπαίδευσης του κάθε σεμιναρίου MikroTik μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 • MTCNA – MikroTik Certified Network Associate (view outline)
 • MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer (view outline)
 • MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer (view outline)
 • MTCEWE – MikroTik Certified Enterprise Wireless Engineer (view outline)
 • MTCSWE – MikroTik Certified Switching Engineer (view outline)
 • MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer (view outline)
 • MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer (view outline)
 • MTCIPv6E – MikroTik Certified IPv6 Engineer (view outline)
 • MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer (view outline)
 • MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer (view outline)

 Προϊόντα MikroTik θα βρείτε εδώ www.linkshop.gr

Το πρόγραμμα σεμιναρίων μπορείτε να το δείτε παρακάτω και να δηλώσετε συμμετοχή! 

MikroTik Certified Renewal Certification - MikroTik Certification Test Online Proctoring System ( MTCOPS )

24 August 2021

Δυνατότητα ανανέωσης οποιασδήποτε υπάρχουσας πιστοποίησης MikroTik RouterOS " Book Ticket " για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και να δείτε τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το μάθημα.

Book ticket

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate (24 - 26 Μαϊου 2024) Πειραιάς

17 May 2024 - 19 May 2024

Εκπαιδευτικό MikroTik σεμινάριο σχετικό με τα προϊόντα τις βασικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά του RouterOS, επιλέξτε " Book Ticket " για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και να δείτε τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το μάθημα.

Book ticket

MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer (1 - 2 Ιουνίου 2024) Πειραιάς

1 June 2024 - 2 June 2024

Εκπαιδευτικό MikroTik σεμινάριο σχετικό με το Traffic Control και Quality of Service στο RouterOS, επιλέξτε " Book Ticket " για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και να δείτε τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το μάθημα.

Book ticket

MTCSWE - MikroTik Certified Switching Engineer (14 - 16 Ιουνίου 2024) Πειραιάς

14 June 2024 - 16 June 2024

Εκπαιδευτικό MikroTik σεμινάριο σχετικό με Layer2 networking, bridging, switching και VLAN's στο RouterOS and SwOS, επιλέξτε " Book Ticket " για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και να δείτε τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το μάθημα.

Book ticket

Λίγα λόγια για το MikroTik RouterOS

Το MikroTik RouterOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα δρομολογητών (router) που αναπτύσσεται από την εταιρεία MikroTik. Αυτό το λειτουργικό σύστημα παρέχει λειτουργίες δρομολόγησης, δικτύωσης και διαχείρισης δικτύου για διάφορες πλατφόρμες υλικού της MikroTik, όπως δρομολογητές (routers), διακομιστές (servers) και ασύρματα σημεία πρόσβασης (wireless access points).

Το MikroTik RouterOS παρέχει πλούσιες δυνατότητες δικτύωσης και διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της δρομολόγησης πακέτων, της ασφάλειας δικτύου, της προστασίας από επιθέσεις, της διαχείρισης εύρους ζώνης, του διαχωρισμού δικτύων, της απομακρυσμένης διαχείρισης και πολλών άλλων. Με το MikroTik RouterOS, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα ευέλικτο και ασφαλές δίκτυο.

Οι συσκευές της MikroTik, που εκτελούν το RouterOS, είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους και την ικανότητά τους να λειτουργούν ακόμα και σε περιβάλλοντα υψηλής φόρτου και απαιτήσεων. Είναι κοινά χρησιμοποιούμενες σε επιχειρησιακά δίκτυα, Internet Service Providers (ISP) και σε άλλες εφαρμογές δικτύωσης που απαιτούν προηγμένες λειτουργίες δρομολόγησης και δικτύωσης.

Βρείτε μάς

Ακτή Θεμιστοκλέους 12,
Πειραιάς - 185 36

+30 2104511087

sales@mikrotiktraining.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

15 + 8 =