Maragkoudakis Stavros

Maragkoudakis Stavros

Σήμερα 1-4-2018,
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για όλους τους εκπαιδευόμενους το #MikroTik #MTCWE Training με εκπαιδευτές τους Stavros Maragoudakis και Eleftherios Liodakis που διοργάνωσε το www.mikrotiktraining.gr το 1ο εκπαιδευτικό MikroTik κέντρο στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Θα χαρούμε να σας δούμε στα επόμενα σεμινάρια μας. Προϊόντα MikroTik θα βρείτε εδώ.

 

Σήμερα 18-3-2018,
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για όλους τους εκπαιδευόμενους το #MikroTik #MTCNA που διοργανώθηκε από τους καλύτερους MikroTik Trainer's στην Ελλάδα Stavros Maragoudakis και Eleftherios Liodakis. Δηλώστε συμμετοχή στα επόμενα σεμινάρια μας. www.mikrotiktraining.gr#hellascomltd #linkshopgr #dcelectronics

 

Σήμερα 4-3-2018,
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο επίσημο #MikroTik #MTCTCE Training Center at #Chania of Crete με #Trainers τους @e.liodakis και @s.marag διοργάνωση από το www.mikrotiktraining.gr , Δηλώστε συμμετοχή στα επόμενα σεμινάρια μας. Για προϊόντα MikroTik δείτε www.linkshop.gr .

 

Σήμερα 25-02-2018,
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 1ο #MikroTik #MTCNA#Training στα #Χανιά που διοργάνωσε τοwww.mikrotiktraining.gr με εισηγητές τους Eleftherios Liodakis και Stavros Maragoudakis όλοι οι εκπαιδευόμενοι είχαν επιτυχία με βαθμολογίες από 74% μέχρι 95% . Σας περιμένουμε στα επόμενα#σεμινάρια μας. Τελος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την υποστήριξη.

 

Σήμερα 28-01-2018,
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το MTCNA - MikroTik Certified Network Associate στον Πειραιά στο HellasCom MikroTik Training Center.

Με εισηγητές: Μαραγκουδάκη Σταύρο & Λιοδάκη Ελευθέριο

Πέρασαν επιτυχώς όλοι οι εκπαιδευόμενοι με μέσω όρο βαθμολογίας 80%. Θα χαρούμε να σας δούμε στα επόμενα σεμινάρια μας
που θα γίνουν Φλεβάρη στα Χανιά και Μάρτη στον Πειραιά.
Προϊόντα #MikroTik μπορείτε να βρείτε στο linkshop.gr